сряда, 2 декември 2009 г.

Нищо повече от съвпадение...

намирам го за странно,че започвам всичко това с блога с пост относно един филм, с оглед на това, че не гледам много филми. може би просто филмите, които си избирам винаги са правилните :)
таа има 2 варианта на последвала ситуация, когато си очаквал нещо твърде дълго - то или те разочарова, или се оказва дори по - красиво и по - вълшебно от очакваното. все едно в кухнята да ти мирише на курабийки (Мия, поздрав) и да ги очакваш с такова нетърпение да излязат от фурната, очите ти се разширяват като ги видиш как ти намигат и те приканват да си отхапеш... иии следим 2 паралелни кадъра, като в единия ти хапеш курабийката и тя е толкова твърда, че едва не си чупиш зъб; в другия обаче това е най - страхотната курабийка на света и благославяш повелителя на курабийките :) примерно...
мисълта ми беше, че искам да гледам този филм още от лятото, някъде по време на изпитите, а успях да го изгледам едва миналата седмица (току що го гледах отново) и всъщност беше от онези хубави курабийки, които си е струвало да чакаш :) бях изгледала всички клипове и трейлъри които успях да намеря в youtube и си мислех, че съм убила магията на филма, но всъщност не! дори ми хареса повече, защото вече бях сантиментално обвързана с него :)
а и тази песничка... They made a statue of us...
странно е как човек се нагажда по това което чете или гледа, или по музиката, която слуша, все едно всичко е писано за него. странно е как човек все иска да бъде нечия муза, но винаги пропуска точното време и място... може би...

4 коментара:

  1. Случва се да пропусне .. случва се да успее..фън-а е още по-голям..важното всъщност е .. че поне веднъж ..няма как да не ти се случи да си нечия муза.. нали?

    оф.. сега като се прибера..няма да е сега ама като се прибера! .. мама ще ми направи сладки .. ;/

    ОтговорИзтриване
  2. Х.. сляпо се доверявам на преценката ти .. : )))))()

    ОтговорИзтриване
  3. ба .. цяло сафари си е да публикуваш един коментар .. (шейк)

    ОтговорИзтриване