понеделник, 23 април 2012 г.

Читателски награди “Книга за теб” 2012


Събитие се случи в живота ми и повече в краткия и крехък живот на блога! Блогът е жури!

„Книга за теб” и главните инициатори Христо Блажев и Александър Кръстев организират първите по рода си Читателски награди “Книга за теб” (http://www.nagradi-knigazateb.info/) „от читатели за читатели”. Най-прекрасната инициатива! Става дума за това, че всеки, който е чел и много си е харесал книжки, издадени в периода април 2011 – април 2012, може да ги подкрепи, като им даде шанс да спечелят чест, признание и популяризация. Всички правила са обяснени в „Книголандия”, така че аз няма да ги повтарям.

За мен беше най-голямото удоволствие, да бъда поканена да стана част от това събитие. Аз лесно се радвам на малките неща, но дълго време ми е нужно да осъзная големите и да преценя как точно се вписвам в тях! Няма как да опиша моментите си на еуфория, когато разбрах, че Блажев и Кръстев ме правят част от журито в категория „Най-добра корица”. :)

Не ще говоря за номинациите си. Най-любимите ми корици получиха благоговението ми. Втори етап на гласуването започва на на 1. май. Имаме една седмица да гласуваме за любимците си!! И ако четете, и ако наистина обичате четенето, непременно дайте своя глас! За всяка книга, която ви е вълнувала последната година и за всяка книга, която ви се е отдала, без да иска нищо в замяна!

2 коментара:

  1. За нас също е чест :) И се готви за втория етап от гласуването, че там вече е трудното :)

    ОтговорИзтриване
  2. не съм сигурна, че някога въобще ще мога да бъда готова за втория етап. не виждам накъде по-трудно :)

    ОтговорИзтриване