неделя, 16 септември 2012 г.

Аз бях в Прага, Част 3.

Последната ми публикация със снимки от Прага няма да е дълга и отегчителна, обещавам! Просто остана още една група от неща, които обичам да снимам. ХОРА! Никак не съм добра в това, макар да ми се ще някой ден да е старческото ми хоби. За сега го правя тайно, набързо, откраднато, което несъмнено си и личи.
Хората в Прага са адски красиви. Не зная дали е от хората, от Прага или просто обичам човека като жизнена единица, но снимките са факт и някои от тях са ми много любими!

P.S.: Ако някой случайно се познае и не му е приятно да присъства в блога, моля, нека ми пише. / If somebody recognize himself from the pictures and is not ok being in my blog, please, write a comment and the picture will be deleted. And if, by any chance, there’s a picture of you and you like it, you may write a comment just to say “Hi”. :) You are here, because I think you are beautiful!


Първите две снимки са част от същината на блога, освен това това е най-красивото четящо момиче на света!





Прекрасен, с куфарче и замислен.


Възрастни двойки се държат за ръце, там където времето е просто красив часовник.




Сладост е:


Керемидите познават майстора си.


На последната снимка твърде много се случва в долната 1/6 :) и аз присъствам също!


4 коментара:

  1. Хаха, този красавец на колеца с униформата на Йода и аз го видях в Братислава обаче. Иначе от отдавна ми се ще да отида в Прага, а твоите блог-мемоари само засилват желанието ми.

    ОтговорИзтриване
  2. блог-мемоари :)) а пича от снимката левитира, изключително удачно ми се видя! :D
    аз не съм била на много места, не зная нищо за света, но Прага си легна на мястото, малко като наследствено предразположение! ще ми се като порасна пак да отида неорганизирано, просто за да се шляя из улиците и да се усмихвам на хората!пожелавам ти, прекрасно е, ако си ловец на атмосфера!

    ОтговорИзтриване
  3. ooo, да. точно това съм. но никога не съм можел да го формулирам с няколко думи. винаги съм се впускал в обяснения, които изискват прекалено много енергия. Точно това обичам да правя в други страни - да ходя по улиците, да гледам хората да седя в заведенията им и ... е ... да им пия алкохола. не мога да понасям музеи, изложби, забележителности и всички останали неща, които хората слагат на връзката си с ключове. това ми е новото туристическо правило - не ходи на никое място, което е пресъздадено като ключодържател.

    ОтговорИзтриване
  4. кое е най-красивото място, на което си бил? :)

    ОтговорИзтриване